Кулінарія

Запам’ятайте цей рецепт і швидше готуйте! Найсмачніша окрошка!

Привіт всім! Сьогодні я вирішила, що прийшла пора для самого улюбленого літнього супчика окрошки. Але скільки людей, стільки й думок з приводу того, як її готувати. Я теж не змогла зупинитися на якомусь одному варіанті, тому сьогодні я буду готувати окрошку за рецептом мого чоловіка)) Мені вона дуже сподобалася.

Першим ділом обов’язково картопельку. Хтось готує без картоплі, а я взагалі не розумію, що це за окрошка без картоплі. Далі яйця,огірки, редиску і для свіжості та аромату мій чоловік додає трохи селери. Мені дуже подобається.

Потім ковбасу і побільше зелені. У мене це зелений лук і кріп.

Для заправки беру сметану і додаю до неї ложку гірчиці.

Перемішую і додаю трохи сироватки.

Додаю її до окрошки.

Доливаю сироватку. Все у мене пішло 1,5 л.

Солю до смаку, перемішуємо і все готово!

Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • 2 середні картоплини, відварені в мундирі
  • 2 зварених круто яйця
  • 2 стебла селери
  • 3 середніх огірка очищених від шкірки
  • 300 г редиски
  • 300 г докторської ковбаси
  • пучок кропу і молодого цибулі
  • 350 г сметани середньої жирності
  • 1 ст л гірчиці
  • 1,5 літри сироватки
  • сіль